Hahaaaa! Täällä taas Jos luulitte mun jo luovuttaneen…käsittämätöntä kertakaikkiaan, että on jo huhtikuu! Elämä menee niin nopsaan, että jos tässä ei kohta ryhdistäydy, niin se voi jopa mennä ohi…heheh...Kiirettä on siis taas pitänyt.

Peking meni ihanasti: Naisten laatuaikaa isolla L:llä!! 5-tähden hotellin spa oli heavenly ja etkot sviitissä shampanjoineen ja meikkaajineen oli jotain, mitä ei koe ihan hirveän usein…Siihen vielä päälle herkullinen länsimaalainen illallinen ja pikavisiitti yökerhoon, suuren maailman tyyliin metallinpaljastimen läpi, niin ilta oli sanoisinko Perfect!!! Mutta niin kuin aina, paluu omaan elämään olikin sitten hyvin todellisuuteen herättävä, kun lentokentällä vastassa oli Santana2000-kuski autoineen, joka lisäksi päätti ajaa puolet matkasta kotiin kiertoteitä säästääkseen toll-maksut 20 rämpylää (2€)…Yritä siinä sitten selittää, että highwayllehighwaylle, kun toinen hekottelee vastaukseksi perikiinalaiseen tapaan… aaaargh!! Paluu Oikeaan Kiinaan oli taas jälleen kerran tapahtunut.
 
Mutta ettei ihan Oikeata Kiinaa solvattaisi, niin osataan sitä täälläkin ja heti seuraavana viikonloppuna oli vuorossa tyttöjen ilta Rizhaossa!! Kävin juhlan kunniaksi kampaajalla laittamassa 2 euron kiharatkin…Aloitimme illallisella ja siirryimme siitä sitten saman ravintolan alakertaan, missä oli live-musaa ja hulvaton meno…Siellä soi ilmakitarat lavalla ja innostuipa meistä jokunen myös laulamaankin bändin säestäessä! Puolet ravintolan asiakkaista oli valkoihoisia, sillä ko. paikka on kaupungin ainoa siisti ravintola, joten kun oikeen katseensa sihtasi, saattoi tuntea olevansa suomalaisessa yöelämässä! Ilta oli hauska joskin lyhyt, sillä jo ennen puoltayötä bändi keräsi kamppeensa ja samoin me, sillä loppuillan musiikkitarjontana olikin sitten jazz….!? Täytyy sanoa, että on tän pikkukylän kiinalaiset kyllä oppineet paljon länsimaalaisten tavoista tässä viimeisen vuoden aikana, kun tänne on koko ajan enenemässä määrin länkkäreitä muuttanut, eikä kaikki varmaankaan ole ollut ihan positiivista…heheh…
 
Huomenna lähden taas itsekseni yhdeksi yöksi Qingdaoon ruokaostoksille ja hoitelemaan asioita. Perjantaina meillä onkin sitten suuren perhejuhlan tuntua, sillä vietämme komean mieheni kanssa 1-vuotis hääpäivää!!! Ja lauantaina on sitten tarkoitus juhlia taas tyttöporukassa, tällä kertaa syntymäpäiviä….aina löytyy siis syy juhlaan, jota tuntuukin olevan näinä päivinä arkea enemmän, mutta hyvä niin!
 
Ensi kertaan sitten taas ja kivaa viikkoa toivottaa allekirjoittanut sekä vekkuli kokkimme muutaman viikon takaa!

- H -