Ah, taas ihana aamupäivä rannalla! Kiinalainen aurinkorasva on muuten ollut pistämätön, enkä ole saanut palovammoja kertaakaan! Tietty kääntöpuolena on se, että en ole myöskään saanut väriä pintaan kovinkaan paljon, vaikka kymmeniä tunteja olen auringossa hikoillutkin…taitaa siis olla whitening mukana tässäkin rasvassa, vaikka kopio länsimaisesta brändistä ulkoisesti onkin…SHIT!!

Kiinalaisilla on muuten aivan uskomattomat unenlahjat, siis aivan käsittämättömät! Nää pystyy nukkumaan ihan milloin vain ja missä vain. Menin yks päivä pieneen kukkakauppaan ja myyjä nukkui tiskillä…yritin varovasti ilmaista läsnäoloni sanomalla päivää ja koputtelemalla pöytää, mutta ei mitään vaikutusta...myyjä nukkui todella sikeästi, joten ei muuta kuin toiseen kauppaan...Jotenkin on tosi vaikee käsittää, että miten nää kaikki voi olla niin uskomattoman väsyneitä koko ajan?

Toisaalta taas ääretön väsymys ei haittaa tässä maassa, koska täällä työpaikalla ja työaikana nukkuminen on ihan OK ja Micke sanoikin, että välillä lauantaisin toimistolla joku kiinalainen saattaa nukkua monta tuntia työpöytänsä ääressä…eikä kukaan puutu asiaan. Täällä siis riittää, että ON työpaikalla, vaikkakin vaan nukkumassa.

Vaikea uskoa?

O

hessa muutama kuva todisteeksi…

1246606112_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ravintoloitsija.

1246606139_img-d41d8cd98f00b204e9800998e               

Kaupan kassa...

Että sellasta täällä...Huomenna olisi tarkoitus lähteä viikonloppulomalle Qingdaoon, joka on parin tunnin automatkan päässä täältä. Ko. kaupunki on totaalisesti erilainen kuin kotikaupunkimme ja siellä asuu paljon länsimaalaisia ihmisiä. Siellä on myös Metro-tukku, joten pääsemme ostamaan joitakin länsimaalaisia tuotteita mm. tomaattipyrettä, fetajuustoa ja pakastelohta! Jesjesjes!

Muutenkin on kiva päästä suurkaupunkiin täältä ja yöksi Crowne Plazaan, jossa saa urheiluhierontaa oikealla hierontapöydällä naamareikineen…Heaven on earthSilmänisku

Joten ei muuta kun mukavaa weekendiä ja seuraavana viikonloppuna olenkin jo pelipaikoilla!!

- H -