Eilen satoi vettä koko päivän ja mua vähän masensi, mutta päätin kuitenkin piristää itseäni ja kaupunkilaisia lähtemällä kävelylle sateeseen ja ruokkimaan eläintarhan koiraa. Sain ostettua katukojusta paikallisen nakkikukkaron ilman valkosipulia ja suolaa, vaikka sitä jaksoi pällistellä ja hihitellä ehkä noin 10 kiinalaista, jotka eivät ilmeisesti tienneet, että myös valkohiuksiset syövät? Prkl! Kun edes snäkärillä ei saa rauhassa asioida ilman kuvausta…Hermo meni ekan kerran. No, enhän mä tietenkään sellasta sontaa olisi itse syönytkään eikä sitten koirakaan, sillä eläintarha oli kiinni…herkku siis odottaa minibaarissa huomista, jos vaikka sitten koira-raukkaa onni potkaisisi. 

 

Kotimatkalla päätin ottaa härkää sarvista ja mennä jalkahierontaan…Ja kun Kiinassa ollaan, niin sehän aloitetaan tietysti päähieronnalla. Kyllä. Jalat laitettiin paljuun, jossa oli kiehuvaa, mustaa vettä…ainakin bakteerit kuoli, vaikka palovammoja tulikin, tai jotain? Hieroja oli yllätyksekseni mies…pieni teräväsorminen mies…Oli ilmeisesti keskeyttänyt lounaansa, sillä siinä leukaluitani kaivellessa, sormista nousi epämiellyttävä merenelävien lemu…ja ennen kuin ehdin sanoa uncomfortable, niin kaveri oli ehtiny tehdä nenäliinasta puikon, jonka työnsi syvälle korvaan! Yäk! Seuraavaksi hierottiin kädet ja sitten vasta siirryttiin jalkateriin. Sitten reidet + pohkeet ja lopuksi selkä. Ei ihan vastannut länsimaista käsitettä jalkahieronnasta, mutta kaiken kaikkiaan hoito oli kuitenkin käypä ja hintalaatu-suhteeltaan ok: 1,5 tuntia ja 6 euroa.

Hoidon jälkeen olin väsynyt ja ajattelin ottaa nokoset, olihan Micken kotiintuloon aikaa vielä 5 tuntia…Ei sitten tarvinnut vaivautua, hotellin edessä kun tehdään asfalttia. On tehty jo yli kolme viikkoa ja tie on max 100m pitkä... Ihan vaan esimerkkinä siitä nk. kiinalaisesta ahkeruudesta? Syy voisi kuitenkin olla siinä, että kun asfaltti oli kertaalleen saatu tehtyä, niin nyt sitä sirkkelöidään paloiksi ja puretaan…no understand...Toisaalta syyn voi myös vierittää työkoneiden suuntaan, jotka ovat ehkä vain vähän vanhempia kuin Suomen itsenäisyys?

1244514860_img-d41d8cd98f00b204e9800998e 

... ÄÄNESTÄ päätellen kuitenkin vielä ihan toimivia...

Tästäkin huolimatta aion mennä takaisin pehkuihin ja yrittää nukkua tukkoisuuden ja pääkivun pois...ettei vaan olisi H1N1 iskenyt?

- H -