No niin ihmiset, tänään se sitten tapahtui: Saavutin kiinalaisen Kriittisen Pisteeni = Tunsin (miten sen sanoisi taas nätisti…) suunnatonta ärsytystä kiinalaisia ja tätä maata kohtaan. Oon luonnollisesti koko ajan tiennyt, että tää päivä vielä tulee, koska se on jokaiselle länsimaalaiselle, täällä asuvalle väistämätön asia…mutta silti sen tulo yllätti. Viime vuonnahan saavutin ko. pisteen jo ehkä 10 tunnissa(?) joten tällä visiitillä kestinkin aika pitkään!

Tästä johtuen ajattelin jättää kokonaan vuodattamatta tältä päivältä, sillä teksti olisi ollut joidenkin mittapuiden mukaan kenties painokelvotonta, mutta sain kuitenkin karistettua suurimman angstin kuntosalin stepperiin, joten nyt on jo huomattavasti kevyempi olo….huh! Mieltäni myös piristi ja huvitti kuntosalin henkilökunnan antama lahja: 14 litraa maitoa!! Sanoivat, että se on Special-milk….tarkoittaakohan se, että se on siis Melamiinilla vai ilman?… Noh, salin työntekijä ystävällisesti kantoi ne taksiin ja hotellin päässä portieeri taas huoneeseen, joten mun tehtäväksi jää ainoastaan juoda ne…ja ottaa asiasta selvää…

No mutta, ettei ihan jää pimentoon KP:seen johtaneet syyt, voin antaa ihan vain muutaman esimerkin siihen vaikuttaneista asioista, niinkuin tämän blogin sisältö ei itsessään vielä riittäisi…??

Rahannosto-automaatit Kiinassa toimivat eri tavalla kuin muualla maailmassa: Tuli rahaa tai ei, summa katoaa tililtä…tällä hetkellä ollaan miinuksella 800euroa…ja voitte vaan kuvitella, että tämän asian selvittäminen tässä maassa on äärimmäisen vaikeaa…tai ei niinkään: Se on mahdotonta!

Toinen asia, mikä mut tekee hulluksi on joitakin päiviä kestänyt outo ilma: Kosteusprosentti hipoo 100% ja se yhdistettynä ilmansaasteprosenttiin (100%?) ei ole mukava yhdistelmä…Lisäksi samalla kun ilman kosteusprosentti nousee niin ilman lämpötila laskee, mikä ei tunnu nyt ihan tukevan sitä ilmastonlämpenemis-teoriaa, johon en siis henkilökohtaisesti ole koskaan uskonutkaan…Olen tullut johtopäätökseen, että tää on taas yks kiinalaisten taidonnäyte: Täällähän useampi kymmenen tuhatta ihmistä kontrolloi säätä, enkä nyt tarkota mitään normi meteorologi-jamppoja, vaan kavereita, jotka ruiskuttaa kemikaaleja ilmaan, tarkoituksenaan saada haluttu ilmanala…tässä tapauksessa on kokeilut vaan ilmeisesti epäonnistuneet, sillä en usko, että edes kiinalaisista tämä on ihanteellinen ilma….terveellistä? NO Järkevää? NO, NO…Kiinalaista? Absolutely.

Niin ja sit tietty pisteenä iin päällä suuri ärsytyksen aihe on se, että täältä tuppukylästä ei saa tarvitsemiaan tuotteita…Suuretsinnöistä huolimatta ei ole löytynyt: vanulappuja, laastareita eikä partavaahtoa!! Ei voi käsittää ?!

Tarkennettakoon kuitenkin, että deodoranttia saa viimevuotisesta poiketen, joten edistymistä on tapahtunut...

Huomenna muuten on tarkoitus käydä tsekkaamassa asunto, jonka viikko sitten lupasivat olevan kunnossa…jännittävää! Näinkin äsken kuntosalin ikkunasta, että ainakin ilmastointilaitteet oli asennettu, joten olen toiveikas…Toisaalta, Kiinassa kun ollaan, ei vielä riitä, että huoneisto näyttää valmiilta: WC-pönttö on helposti voitu asentaa ilman viemäriä tai pistorasiat ilman johtoja…tarkistettavaa on siis paljon…

No mutta, jatkan täällä itseni kasaamista Kriittisen Pisteen jälkeen ja toivotan Hyvää Juhannusta!!

Ensi viikolla vuodatus tulee toivottavasti jo uudesta kodista…!? – H -